Cetate Deva – HC Zalău 26-27, Adina Mureșan a avut intervenția meciului!

In etapa a 10-a a Ligii Naționale de handbal feminin, HC Zalău a învins în deplasare la un singur gol diferență, 27-26, astfel a urcat pe locul 6 în clasament acumuland 18 puncte la egalitate cu U Jolidon Cluj.

hc zalau jolidon

Meciul a fost destul de tensionat chiar in primele minute, cand finanțatorul Devei, Marian Muntean, a avut un dialog aprins cu selecționerul Gheorghe Tadici.

Zalăul  a condus aproape toată partida, Claudia Constantinescu a făcut un meci mare – a înscris toate aruncările de la 7 metri și a nu a putut fi oprită de apărarea Devei, ea reusind sa marcheze 14 goluri.

La pauză a fost 16-13 pentru oaspete, iar în startul reprizei secunde s-a distanțat la 5 goluri. La debutul antrenorului Ioan Băban, Deva a revenit formidabil, chiar a condus cu un gol în ultimele minute.

HC Zalău a revenit, iar la ultima fază Deva a avut șansa egălarii. Extrema Valentina Elisei, nu a reușit însă să o învingă pe Adina Mureșan care a avut intervenția meciului.

CSM Cetate Deva: Miskovic, Poenaru – Krnic 6 goluri, Simion 5, Cartas 4, Elisei 4, Petrinja 3, Șovar 2, Rusu 1, Toth 1. Antrenor: Ioan Baban
HC Zalau: Inculet, Adina Muresan, Andreea Muresan – Constantinescu 14 goluri, Ciuciulete 5, Trif 3, Bese 3, Badita 2 Antrenor: Gheorghe Tadici

VEZI rezultatele etapei a 10-a

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.