duminică, iunie 26, 2022

Gheorghe TADICI: „Încercăm să producem ceva pentru handbalul românesc”

by C. Sabău
Handbal Club Zalău se află după două runde pe poziția a opta în clasamentul Ligii Florilor. Echipa pregătită de Gheorghe Tadici s-a impus pe teren propriu, în fața Slatinei, scor 24-20, după un joc controlat în totalitate de zălăuance.

După o pauză de 19 luni fără suporteri în Sala Sporturilor din Zalău, sălăjencele s-au impus la patru goluri diferență în faţa echipei CSM Slatina, scor 24-20. În următoarea etapă HC Zalău va juca în deplasare pe terenul echipei Dacia Mioveni, partida fiind programată sâmbătă 25 septembrie, de la ora 12,00.

HC Zalău are în componență 11 jucătoare sub 23 de ani, șase fiind sub 21 de ani, fiind singura echipă din liga națională cu o echipă tânără având o medie sub 23 de ani.

„Noi suntem o echipă tânără, încercăm să producem ceva pentru handbalul românesc. Nu suntem echipa care are o singură jucătoare româncă, și aceea consacrată, cu Cristina Neagu în teren, iar în rest să producem pentru alte reprezentative, să dăm continuitate altor echipe naționale. Nu suntem nici echipa care să ne batem joc de banii publici ai comunității și probabil că aici cineva trebuie să intervină, pentru că nu este deloc în regulă ca economia pe care o avem noi să dea cele mai mari salarii din toată Europa și toată lumea să încerce să facă un contract în România numai datorită sumelor de-a dreptul nesimțite pe care le oferă unii.” a precizat Gheorghe TADICI.

La startul noului sezon competițional în Liga Florilor, avem 74 de jucătoare străine, cu 19 mai mult față de sezonul 2018-2019.

Etapa a III-a

Match Day 23 septembrie
(23 septembrie )
Sala Polivalentă Brăila

Match Day 22 septembrie
(22 septembrie )

LIVE: TVR 1
Match Day
Sala Romeo Iamandi

LIVE: TVR 2
Sala LPS Slatina

LIVE: FRH TV
Sala Sporturilor Deva

Pe primul loc se află Dunărea Brăila după trei meciuri jucate.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii