marți, august 16, 2022

Suspendare RECORD pentru Gheorghe TADICI

by Mircea M
Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal l-a suspendat pentru opt etape pe antrenorul echipei HC Zalău, Gheorghe TADICI, pentru „pentru insulte, jigniri și amenințări aduse proprilor jucătoare conform art.43.2, lit.a, pct 1, cu aplicare art.34.1, lit. h, (Recidivă – data 02.03.2021 și 30.08.2021).” în time-out-ul unui meci din Cupa României.

HC Zalău va juca în acest an fără Tadici pe bancă

„În legătură cu sesizarea domnului președinte Dedu Alexandru privind comportamentul domnului antrenorul Gheorghe Tadici (HC Zalău), în Time-Out-ul jocului dintre HC Zalău și CS Rapid București disputat în cadrul Cupei României Fan Courier în data de 29.08.2021 la Brăila. Comisia văzând și punctul de vedere al domnului profesor Tadici, hotăraște:

– Sancționarea domnului profesor Tadici Gheorghe cu SUSPENDARE 8 (opt) etape, începând cu data de 08.09.2021 și PENALITATE 1000 lei, termen de achitare 07.11.2021, pentru insulte, jigniri și amenințări aduse  proprilor jucătoare conform art.43.2, lit.a, pct 1, cu aplicare art.34.1, lit. h, (Recidivă – data 02.03.2021 și 30.08.2021)” se arată în comunicatul FRH.

Tehnicianul are dreptul la apel în termen de cinci zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate. Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a sesizat Comisia Centrală de Disciplină privind comportamentul antrenorului Gheorghe Tadici (HC Zalău) la meciul cu CS Rapid Bucureşti, din finala mică a Cupei României în data de 29 august la Brăila. În timpul în time-out-ului, Tadici le-a adresat injurii şi insulte propriilor jucătoare, nemulţumit de jocul acestora. După acest incident Tadici și-a cerut scuze în fața jucătoarelor.

După această suspendare, Tadici nu îşi va mai putea conduce echipa în acest an. Următorul meci al echipei sălăjene este programat sâmbătă 11 septembrie de la ora 11,00.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii