joi, august 18, 2022

CSU Cluj-Napoca vs CSM București

Rezultat

Echipala pauzăFinal
CSU Cluj-Napoca1527
CSM București1427

Detalii

Dată Time League Sezon LIVE
martie 9, 2021 13:00 Liga Florilor 2020-2021 FRH TV

Recap

„Ne-am uitat pe tabelă și am zis și noi: Wow!”

Clujencele au obținut un punct mare în fața liderului, echipă ce nu pierduse punct în acest sezon. La prima vedere, CSM București ar fi trebuit să obțină o victorie lejeră, având în vedere că Universitatea Cluj este ultima clasată în Liga Florilor, cu o singură victorie realizată în 10 etape.

„Tigroiacele” au jucat relaxate, în timp ce ardelencele au ținut să se autodepășească. Profitând și de numeroasele greșeli de partea bucureșteană, Universitarele au condus în cea mai mare parte a jocului. În prima repriză au fost la conducere în permanență iar la pauză aveau un avans de un gol, 15 – 14. După pauză, CSM București a dat senzația că va reveni, dar a continuat să practice un joc ciudat, cu momente bune și mai puțin bune. În ultimele secunde, CSM București a avut șansa să salveze meciul, dar nu a reușit să marcheze după time-out-ul lui Adrian Vasile. Meciul s-a terminat 27 – 27, iar „tigroiacele” au pierdut primele două puncte.

„U”: Lazăr 7 goluri, Necula 6, Vizuete 6, Cordoș 3, Chintoan 3, Nicolae 2.

CSMB: Pintea 6 goluri, Omoregie 6, Martin 5, Cvijic 4, Klikovac 3, Smeets 1, Bazaliu 1, Stoica 1.

„Suntem foarte dezamăgiți, cu siguranță a fost un meci în care nu ne-am respectat numele și tricoul pe care l-am purtat, începând cu mine. Energia noastră a fost mult prea scăzută, am făcut foarte multe greșeli tehnice în tot meciul, au fost prea puține momente bune pentru noi în acest joc, astfel că nici nu-mi vine să vorbesc despre asta”, a spus la final Adrian Vasile.

Locație

Sala Sporturilor „Traian”
Sala Sporturilor Traian, 24, Bulevardul Nicolae Bălcescu, Traian, Goranu, Lespezi, Râmnicu Vâlcea, Vâlcea, 240605, Romania

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii