miercuri, august 10, 2022

1,4 milioane de euro în noua ediţie a Cupei României

by Mircea M

Răzvan Burleanu, a anunţat, miercuri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al FRF, că premiile totale ale ediţiei 2022-2023 a Cupei României, care se va desfăşura într-un nou format, se ridică la peste 1,4 milioane de euro, informează AGERPRES. 

„Am aprobat fondul de premiere pentru Cupa României în noul format. Am reuşit să aprobăm şi creşterea premiilor totale acordate participantelor în Cupa României, începând din sezonul următor. Vom creşte fondul de premiere cu aproximativ 50%, urmând ca din următorul ciclu financiar să înregistrăm creşteri chiar şi mai mari. Se va premia fiecare punct câştigat, astfel fondul total de premiere depăşeşte 1,4 milioane de euro. Premierea începe din primul tur, când vom avea un fond de 38.000 de euro. În finală cele două echipe vor lupta pentru 240.000 de euro şi implicit calificarea în Conference League. Totodată, am introdus în criterii de departajare care presupune executarea loviturilor de la 11 metri, în caz de egalitate, aşadar după fiecare meci se vor executa penaltyuri pentru a putea face diferenţa în cazul în care vom avea o egalitate perfectă în faza grupelor la nivel regional”, a explicat preşedintele.

Comitetul Executiv a aprobat, miercuri, perioadele de transferuri pentru sezonul următor după cum urmează: sezonul de vară 13 iunie – 4 septembrie 2023, respectiv sezonul de iarnă 16 ianuarie – 12 februarie 2024.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii