miercuri, august 17, 2022

6 cazuri de coronavirus la CSM București înaintea derby-ului cu SCM Rm. Vâlcea!

by C. Sabău
FOTO: Facebook CSM Bucuresti

CSM Bucureşti se confruntă cu 6 cazuri de COVID-19 în cadrul echipei. 5 jucătoare şi antrenorul Adrian Vasile, informează site-ul oficial al clubului bucureștean.

„Clubul Sportiv Municipal București dorește să informeze faptul că în urma unei sesiuni de teste RT-PCR efectuată luni, 15 februarie 2021, la care a participat echipa feminină de handbal a clubului nostru, șase persoane (cinci jucătoare și un membru al staff-ului tehnic) au primit rezultate pozitive. Testele au fost efectuate în perspectiva deplasării echipei de handbal la Sfântu Gheorghe, acolo unde joi, 18 februarie, este programată confruntarea cu SCM Râmnicu Vâlcea din Liga Florilor MOL.
Menționăm faptul că jucătoarele echipei noastre, ca și cei din staff-ul tehnic, nu s-au întâlnit în ultimele zile, de la revenirea duminică, 14 februarie, de la Metz, acolo unde CSM București a disputat ultimul meci din faza grupelor DELO EHF Champions League.” se arată în comunicat.

Testele celorlalte persoane din lotul echipei feminine de handbal a Clubului Sportiv Municipal București au fost negative.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii