A cincea victorie pentru U-BT Cluj-Napoca în EuroCup

U-Banca Transilvania și-a mai trecut în palmares o victorie de prestigiu. Echipa noastră a reușit să învingă una dintre cele mai puternice formații ale baschetului din Turcia. Este vorba de Bursaspor. Trupa lui Mihai Silvășan s-a impus cu scorul de 87-83

Campioana României a bifat a cincea sa victorie în competiţie şi păstrează şanse teoretice de calificare în optimile de finală.

Cei mai buni de la ”U” au fost Jalen Jones, cu 14 puncte, 8 recuperări, Leonardo Meindl, 13 p, 8 rec, 4 pase decisive, Patrick Richard, 14 p, Nemanja Gordic, 12 p, 4 pd, Karel Guzman, 11 p, 3 rec, şi Kasey Shepherd, cu 10 p.

De la oaspeţi s-au remarcat Onuralp Bitim, cu 23 p, 7 rec, Derek Needham, 16 p, 4 rec, Zach Auguste, 13 p, 9 rec, 3 pd, Aubrey Dawkins, 11 p, 7 rec.

În etapa următoare, ”U” va juca în deplasare cu Joventut Badalona, pe 14 martie.

Mă bucur foarte mult pentru această victorie. Băieții au reacționat extrem de bine, chiar dacă șansele noastre de calificare nu sunt prea mari. Voiam să jucăm cu mândrie și vom încerca să câștigăm fiecare meci. Sunt încântat că publicul a văzut un baschet de calitate și că s-a bucurat împreună cu noi de victorie. Nu s-a întâmplat nimic cu Stefan Birčević, a fost un moment pe care l-am depășit. Am dat mâna și am mers mai departe. Când două personalități puternice se întâlnesc, apar astfel de momente. Nu trebuie să facem nicio dramă sau vreun can-can, totul e în regulă. Am jucat cu o echipă bună, care are săptămânal meciuri tari, cu grupări de Euroligă. Nu ne gândeam să ne impunem la 16 puncte diferență, nu a existat o astfel de presiune. Noi am vrut să evoluăm cu intensitate. Nu am cerut time-out la final, deoarece nu am considerat că era potrivit. Au fost multe momente moarte în care am putut să le comunic jucătorilor indicații. Pe ultimul nu am vrut să îl iau așa repede, ci intenționam să îl las pentru ultimele secunde, dacă ar fi fost cazul. E o victorie care mă face mândru de echipa mea și ne dă speranțe pentru viitor. Stipanović a început o recuperare mai activă, adică face alergări și exerciții mai grele. Nu va evolua la Constanța, însă sperăm să îl folosim la Badalona. a declarat Mihai Silvășan pentru site-ul oficial al clubului clujean.

Clasament
1. Prometei Slobojanske 11-4
2. Joventut 10-5
3. Umana Reyer Venezia 8-7
4. Mincidelice JL Bourg en Bresse 8-7
5. 7Bet-Lietkabelis Panevezys 8-7
6. ratiopharm Ulm 8-7
7. Germani Brescia 7-8
8. Frutti Extra Bursaspor 7-8
9. U-BT Cluj-Napoca 5-10
10. Cedevita Olimpija Ljubljana 3-12

Citește si...

A întrat cu RANGA în sala Sporturilor din Oradea. Jandarmii erau pe la alte uși!

Mircea M

Gorjencele învinse la 12 goluri de Măgura Cisnădie

Vasile.M

Craiova a câştigat în premieră Cupa României

Mircea M

Rapid, învinsă la cinci goluri de Krim Ljubljana

Ionuț Popa

Dinamo s-a calificat la turneul Final al Cupei României

Oana B

Irlanda câștigă neînvinsă Six Nations!

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More