A întrat cu RANGA în sala Sporturilor din Oradea. Jandarmii erau pe la alte uși!

Duelul dintre CSM Oradea și U-BT Cluj-Napoca (82-74), de sâmbătă, din cadrul campionatului românesc de baschet masculin, s-a soldat cu o serie de incidente violente, care l-au avut drept protagonist pe unul dintre jucătorii oaspeților. Jandarmii, nu l-au văzut pe jucător când a intrat  pe ușa salii Sporturilor. Conform legii, asta ar trebui să păziți, ușile de intrare, sunt mai multe în caz că ați uitat.

Nimeni nu l-a putut liniști pe Karel Guzman – nici colegii săi, nici staff-ul, nici arbitri și nici  firma de securitate responsabilă de acest meci.  Pe ei nu-i amendați? Clubul? tot conform legii . Oricum ați avut mare noroc, că a fost oprit la timp, altfel erați de râsul lumii.

Interesat cum au fost publicate imaginile VIDEO de către gazde. 

Situația a scăpat de sub control, meciul a fost întrerupt preț de un sfert de oră. După ce s-au sfătuit, arbitrii au decis eliminarea din joc a cubanezului, care a părăsit terenul însoțit de un coechipier. În drum spre vestiar, acesta a avut o altă ieșire nervoasă. Situația nu s-a oprit nici măcar aici. Imediat după această izbucnire violentă, Karel Guzman a ieșit din sală nervos, acesta a găsit un șantier în apropiere și a revenit de acolo pe teren cu o bara de fier. Culmea nu era nimeni la poartă, doar un agent de securitate, jandarmii erau pe la alte porți!

Începeți să numărați câte uși are sala Sporturilor? 

Karel Guzman a intrat în sală cu o rangă de fier fiind cu greu oprit de către un coechipier al său, nu de către agentul de securitate, el vorbea la telefon. Acesta a întrat pe holul sălii sporturilor din Oradea, asta pentru că Jandarmii nu se aflau unde ar fi trebuit. Alergau de la poarta principala la ce-a oficială, fiind bulversați de eveniment. Nu știau cate porți are sala. Mulțumim jandarmeriei!

Mulțumim lui Andrija Stipanovic pentru că prin acțiunile sale a prevenit o posibilă tragedie!

Jucătorul, după ce a părăsit suprafața de joc, a avut un comportament violent, ca urmare a unor apostrofări ale suporterilor. A ieșit din sala polivalentă, mergând pe șantierul din apropiere, și a luat o tijă de fier striat cu care a vrut să reintre în sală, moment în care a fost oprit de către un coechipier, iar un agent de pază l-a deposedat de obiectul contondent”, a declarat Alina Ștefan, purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Bihor

Păi domnilor Jandarmi hotărâți-vă cine la deposedat de „fierul striat”. Pe filmare apare altceva! 

Guzman a fost amendat conform art. 371 din Noul Cod Penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Pe scurt un haos total, la Oradea, firma de pază a dormit, jandarmii „erau la cafea” și uite așa lucrurile au degenarat!

A doua zi jucătorul clujean și-a cerut scuze public! 

„Regret profund acțiunile mele și vreau să îmi cer iertare clubului, colegilor mei și tuturor celor prezenți. Comportamentul meu a fost inacceptabil și înțeleg că asta nu reflectă valorile echipei noastre sau a jocului de baschet. Vreau să fie clar că am fost provocat de adversari și de un membru al staff-ului încă de la încălzire. Dar asta nu e o scuză pentru acțiunile mele. Ca baschetbalist profesionist, înțeleg că am responsabilitatea de a-mi păstra calmul și de a mă comporta într-o manieră respectuoasă tot timpul. În această situație, am lăsat emoțiile să scoată ce e mai rău din mine. Am devenit o persoană pe care nu o recunosc și îmi pare rău pentru daunele sau dezamăgirile pe care le-am produs. Voi munci din greu pentru a-mi îmbunătăți autocontrolul și pentru a deveni un jucător și un coechipier mai bun. Fiecare acțiune are consecințe și sunt gata să îmi asum totul. Voi respecta și accepta deciziile disciplinare pe care clubul le va lua. Încă o dată, îmi cer profund iertare tuturor implicați!”, a scris cubanezul Karel Guzman pe Instagram

Citește si...

Componența grupelor EURO 2024

C. Sabău

România și-a aflat adversarele de la Euro 2024

C. Sabău

La Brăila se va decide câștigătoarea Cupei României

Redacția

Știința Explorări a terminat campionatul pe locul 9

C. Sabău

Minaur s-a calificat la turneul final al echipelor de tineret

Mircea M

Calificare istorică! În finala Cupei Românie merge Corvinul Hunedoara!

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More