ACS Viitorul Târgu Jiu a intrat OFICIAL în insolvență

by Vasile.M

Viitorul Pandurii Tg. Jiu, aflată pe locul 15 în Liga 2, a intrat oficial în insolvență. Tribunalul Gorj a admis intrarea în insolvență a clubului din Tg. Jiu. Decizia instanței: „Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenței împotriva debitorului Asociația Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu. În temeiul art. 73 din Legea privind procedura insolvenței, numește administrator judiciar FORINSOLV SPRL, cu un onorariu fix de 3000 lei/LUNĂ – ce va fi suportat din averea debitoarei” informează gsp.ro.

Creditorii au termen până pe 18.04.2022 pentru a se înscrie la masa credală. „Fixează termenul limită de depunere a contestațiilor la 2.05.2022. Fixează termenul de soluționare a contestațiilor la 16.05.2022. Fixează termenul pentru definitivarea tabelului creanțelor la 30.05.2022”, a mai anunțat Tribunalul.

Astfel, un sfert dintre echipele din eșalonul secund, 5, sunt oficial în proces de insolvență. În această situație se aflau deja Hermannstadt, Dunărea Călărași, Astra Giurgiu și Unirea Constanța.

Viitorul Pandurii, echipă antrenată de Eugen Trică, ocupă locul 15 în Liga 2, cu 20 de puncte adunate în 16 etape.

Citește și...