Ada Nechita, a semnat cu HCM Baia Mare

HCM Baia Mare continua intarirea lotului pentru sezonul viitor. Inca o jucatoare de la Oltchim Rm. Valcea, campioana Romaniei, alege sa vina in Baia Mare. Este vorba despre extrema dreapta Ada Nechita.

ada nechitaIn varsta de 29 de ani, „internationala” adusa de HCM paraseste clubul valcean dupa 14 ani, perioada in care a castigat tot ce se putea la nivel national (campionat, cupa, supercupa) si a jucat o finala de Champions League. Componenta a lotului national, Ada Nechita a castigat medalia de bronz la Campionatul European din 2010. Ada Nechita a semnat un contract pe trei ani de zile cu castigatoarea Cupei Romaniei, editia 2013.

O infuzie de jucatoare importante, asa se traduce campania de achizitii a echipei HCM Baia Mare. Pe un contract valabil pentru trei ani si-a pus semnatura interul Gabriella Szucs, acesta fiind doar primul transfer operat de vicecampioana Romaniei, HCM Baia Mare, in vederea noului an competitional, „internationala” maghiara venind la vicecampioana Romaniei de la HC Zalau.

A urmat Luciana Marin, aceasta semnand cu echipa antrenata de Costica Buceschi si Magda Kovacs un contract valabil pana in 30 iunie 2016. Marin (din 2010 componenta a HCM Roman) evolueaza pe postul de inter stanga sau coordonator de joc.

Madalina Chirila a fost a treia achizitie a HCM Baia Mare. Jucatoare a lotului national de tineret si provenind de la LPS Roman, Chirila a evoluat in sezonul 2012-2013 la divizionara A HCF Piatra Neamt. Joaca atat pe postul de centru, cat si pe cel de inter. A semnat un contract valabil pana in 2017 cu HCM Baia Mare.

Baimareanca Melinda Geiger a semnat un contract valabil pana in 30 iunie 2018 cu HCM Baia Mare, in timp ce Mihaela Smedescu este jucatoarea HCM-ului pana in 30 iunie 2016. Atat Geiger, cat si Smedescu au evoluat in sezonul 2012-2013 la gruparea baimareana sub forma de imprumut de la Oltchim Ramnicu Valcea.

Citește si...

Constantin Din a anunţat obiectivele echipei naţionale de handbal feminin

Redacția

CSM Iași la al patrulea transfer!

Mircea M

Minaur la al patrulea transfer!

Mircea M

Gyor a cucerit pentru a șasea oară Liga Campionilor

Oana B

Dunărea Brăila la al șaselea transfer

Szabi R

Măgura Cisnădie înlocuiește antrenorul. Schimbări majore în lot

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More