Adevăratul interes FRV pentru promovare, nicio partidă televizată!

Campionatul national de volei masculin si feminin, a ajuns la etapa a 10-a, astazi 30 noiembrie 2016 fiind programate sa se dispute cele 11 partide, sase la masculin si cinci de partea fetelor. Din pacate nu vom vedea la TV nici macar un meci, asta, deoarece Federatia Romana de Volei isi arata adevaratul interes pentru promovarea voleiului.

Etapa a zecea, niciun meci nu e televizat!

In liga nationala masculina azi sunt programate doua partide interesante, un duel in capitala intre Steaua Bucuresti si CSM Bucuresti de la ora 17.00, iar la Zalau, vicecampioana primeste vizita Caransebesului de la ora 18.00.

Un lucru inedit in aceasta etapa, de fapt in campionat, este meciul SCMU Craiova – Stiinta Bacau care se joaca atat la masculin cat si la feminin. Observator la ambele meciuri este Stefan D.

Pe site-ul oficial al FRVolei s-a afisat si programul etapei a 11-a, de unde reiese ca in urmatoarea etapa nu vom vedea niciun meci din campionatul masculin! Ne vom multumi cu cele doua partide din liga feminina, CSM Targoviste – CS Volei Alba-Blaj si CSM Bucuresti – VC Unic LPS Piatra Neamt pe 5 decembrie 2016, ora 17:45 si respectiv 19:45.

Pe viitor poate, Federatia Romana de Volei va stipula in contractul pentru televizare sa fie transmis cel putin o partida pe etapa, asta pentru ca iubitori ai sportului la fileu sunt multi.

Program complet:

Masculin

ora 17.00: Steaua București – CSM București 
ora 17.00: Arcada Galați – Unirea Dej
ora 18.00: SCMU Craiova – Știința Bacău
ora 18.00: Știința Explorări Baia Mare – Piatra Neamț
ora 18.00: Municipal Zalău – Caransebeș
ora 18.00: Tricolorul  Ploiești – Universitatea Cluj

Feminin

ora 14.00: CSM Târgoviște –  Piatra Neamț 
ora 14.00: SCMU Craiova – Știința Bacău
ora 18.00: Dinamo București – CSM București 
ora 18.30: CSM Lugoj – CSU Medicina Tîrgu Mureș
ora 18.30: SCM Pitești -Penicilina Iași

 

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.