miercuri, august 10, 2022

Adi Vasile, antrenor, fosta iubită, manager!

by Mircea M

Câștigătoare de 4 ori a Ligii Campionilor, componentă de bază a CSM București la succesul din 2016 și jucătoare exponențială a reprezentativei României, Cristina revine alături de „Tigroaice” dar și alături de fostul iubit.

Cristina Vărzaru va ocupa funcția de team manager al echipei de handbal feminin.

Fosta jucătoare revine astfel la CSM București, unde îl va avea în subordine pe fostul iubit Adi Vasile, conform playsport.ro. Cristina Vărzaru, managerul vicecampioanei și tehnicianul echipa CSM București au trăit o poveste de dragoste mediatizată consistent la vremea respectivă.

O adevărată campioană și una dintre cele mai valoroase extreme din istoria handbalului românesc, Cristina Vărzaru va coordona activitatea echipei feminine de handbal a clubului nostru, începând cu data de 1 iulie 2022! Campioană mondială și europeană de tineret, vicecampioană mondială cu prima reprezentativă a Românei în 2005, de 4 ori câștigătoare a Ligii Campionilor și multiplă campioană națională și câștigătoare de cupă, atât în România, cât și în Danemarca – așa arată palmaresul sportiv al Cristinei Vărzaru!

În ultimii 4 ani, Cristina Vărzaru a fost Secretarul General al Federației Române de Handbal.

„Cariera mea de jucătoare s-a încheiat la CSM București și sunt foarte multe amintiri care mă leagă de această minunată echipă! Mă onorează propunerea de a reveni acolo unde m-am simțit excelent în teren și am energia și dorința de a performa cel puțin la fel de bine și din perspectiva noului rol, acela de team manager! Și când spun cel puțin la fel de bine mă gândesc la un nou titlu suprem european, la o nouă Ligă a Campionilor pe care să o aducem la București! Sunt nerăbdătoare să mă alătur clubului și să pornim împreună la un nou drum frumos și încununat de reușite”– Cristina Vărzaru, Team Manager CSM București.

 

De menționat ar mai fi faptul că Adi Vasile și fosta secretară FRH ar fi fost un cuplu chiar în perioada în care lucrau împreună la CSM București.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii