miercuri, august 10, 2022

Adina Cârligeanu și Elena Nagy au ales continuitatea

by C. Sabău

Adina Cârligeanu și Elena Nagy au semnat prelungirea contractelor pentru următorul sezon competișional.

„Deoarece dorim sa continuam si in anul competitional urmator cu acelasi nucleu de jucatoare, am obtinut acordul de prelungire al intelegerii cu handbalistele Elena Nagy si Adina Cârligeanu.” se arată în comunicatul echipei CSM Slatina.

„Am ales sa continui alaturi de CSM Slatina deoarece este echipa orașului in care m-am născut, am crescut și am învățat handbal. Aici sunt acasă, intre oameni serioși care au grija de acest club, cu o echipa tehnica valoroasa, care tot timpul ma ajuta sa cresc in valoare, intre colege care pentru mine, constituie o a doua familie și, de asemenea, lângă galeria și suporterii care-mi dau aripi la fiecare meci susținut acasă. Aici am format un grup care împreuna cu aceasta echipa tehnica valoroasa, conducere profesionista și nu in ultimul rând, cu acești spectatori deosebiți, dorim sa razbim in elita handbalului românesc. CSM Slatina reprezintă pentru mine ACASA!” a declarat Nagy Elena pentru pagina de facebook a clubului.

„Am ales sa rămân la Slatina pentru ca ma simt bine aici, este important sa-mi ofer continuitate, iar seriozitatea și profesionalismul pe care le-am întâlnit la aceasta echipa m-au ajutat in luarea acestei decizii.” spune Adina Cârligeanu.

CSM Slatina se află pe poziția a 12-a în clasamentul Ligii Florilor după nouă etape jucate. În următoarea rundă CSM Slatina stă.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii