vineri, august 12, 2022

Adrian Petrea, noul antrenor al echipei CS Minaur în următorul sezon

by Redacția

CS Minaur Baia Mare a ajuns la o înțelegere cu tehnicianul Adrian Petrea pentru preluarea echipei masculine de handbal. Petrea, care este și secundul lui Rareș Fortuneanu la echipa națională de seniori, a acceptat vineri dimineață oferta clubului băimărean și a semnat un contract valabil pentru următorul sezon, unul în care Minaur este angrenat în trei competiții: Liga Zimbrilor, Cupa României și EHF European Cup.

Adrian Petrea s-a născut în municipiul Bacău, la data de 28 iunie 1978 și este unul dintre antrenorii tineri promitători.

Fostul mare internațional al României își propune să se bată pentru primele locuri cu Minaur în Liga Zimbrilor, considerând că echipa băimăreană are în acest moment al doilea lot ca valoare din campionat, după Dinamo București.

Foto Facebook

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii