miercuri, august 17, 2022

Adrian Vasile: Jucătoarele infectate cu Covid-19 au revenit la antrenamente

by Szabi R
FOTO: facebook csm bucuresti

Adrian Vasile, a precizat vineri că jucătoarele Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi şi Samara Da Silva, care au fost infectate cu Covid-19,  au revenit la antrenamente înaintea partidei cu Buducnost din Liga Campionilor, informează AGERPRES.

„Cred că am gestionat foarte bine săptămâna premergătoare meciului cu Brest (n.r. – amânat ca urmare a testelor pozitive la Covid-19). Cred că a fost cea mai bună decizie să amânăm meciul, pentru că era un risc foarte mare să ne întoarcem după patru zile de deplasare cu mai multe jucătoare infectate. Aşa că ne-am izolat, nu ne-am antrenat împreună timp de patru zile, ne-am retestat şi toată lumea a fost negativă, exceptându-le pe fetele pozitive. Ne-am reluat activitatea normal, iar acum, după această perioadă scurtă de carantinare, au revenit şi fetele care au fost infectate. În momentul de faţă nu mai avem jucătoare infectate, totul este în regulă. Cele trei fete (n.r. – Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi şi Samara Da Silva) sunt bine. Dintre ele doar una singură, timp de o zi sau două, nu s-a simţit atât de bine, dar toate şi-au reveni foarte repede. S-au şi antrenat ieri, iar azi vor face antrenamentul normal cu noi”, a declarat Adrian Vasile pentru sursa citată mai sus.

„Partea bună a acestei noi variante de Covid-19 este că nu te afectează atât de tare, cel puţin aşa sperăm. Şi astfel că te poţi întoarce repede la activitate. Pentru că după ce te rupi două săptămâni de echipă este foarte greu să revii. Vedem azi foarte multe cazuri în handbalul internaţional, atât la loturile naţionale, cât şi la Liga Campionilor… Ne întoarcem într-un fel la scenariul de acum un an… Şi cred eu că în următoarele două luni vor fi foarte multe cazuri printre noi şi poate în acest fel ne vom şi imuniza, aşa cum se întâmplă în mod normal. Îmi doresc doar să fim sănătoşi şi să avem puţin noroc şi să evităm acest Covid”, a mai adăugat tehnicianul echipei CSM.

În 6 ianuarie, înaintea plecării în Franţa pentru meciul cu Brest din Liga Campionilor, jucătoarele Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi şi Samara Da Silva, au fost testate pozitiv la Covid-19. Din acest motiv, Federaţia Europeană de Handbal a decis amânarea partidei Brest Bretagne Handball – CSM Bucureşti, programată iniţial în 8 ianuarie, în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Aceasta se va disputa la 19 ianuarie, de la ora 21:45.

CSM Bucureşti întâlneşte, sâmbătă (ora 19:00), în deplasare, formaţia Buducnost Podgorica, iar în 22 ianuarie (ora 17:00), pe teren propriu, Borussia Dortmund, în Grupa A a Ligii Campionilor.

CSM Bucureşti este pe locul 5 în grupa sa, cu 8 puncte după 8 jocuri.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii