duminică, august 14, 2022

Adversar dificil pentru Dunărea Brăila în primul tur al Europa League

by Redacția

Dunărea Brăila și-a aflat adversara din primul tur al Europa League la handbal, în urma tragerii la sorți de azi, pentru turul 2 al EHF European League.

În urma tragerii la sorti HC Dunărea Brăila va întâlni echipa TERTNES BERGEN din Norvegia. Meciul tur va avea loc în 10 – 11 octombrie la Braila iar o săptamână mai se va disputa returul în Norvegia.

Duel de foc pentru brăilence

Dunărea Brăila a intrat în competiție după ce a primit un wildcard, iar tragerea la sorți i-a scos în cale cel mai dificil adversar posibil, Tertnes Bergen (Norvegia).

Formația nordică a eliminat SCM Craiova în urmă cu un an, în turul 2 preliminar, ambele partide fiind disputate în Bănie.

După ce Craiova a câștigat prima manșă cu 26-24, a pierdut returul cu 33-20. Cele două manșe se vor disputa la mijlocul lunii octombrie.

De remarcat faptul că faza calificărilor la feminin s-a redus de la trei la două tururi preliminare.

 

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii