Alexandra Cadanțu, în pregătiri pentru turneul de la Podgorica

Alexandra Cadanțu face ultimele antrenamente la Centrul Național de Tenis din București înainte de a lua drumul spre turneul ITF din Muntenegru (25.000 de dolari), care începe săptmâna viitoare.

Alexandra Cadantu - Sara Errani 3-6, 2-6Fost numărul 59 mondial, poziție atinsă în sezonul trecut, jucătoarea noastră a ajuns, în prezent, pe locul 199 WTA din cauza multiplelor accidentări avute în ultimul timp.

 

„La finalul anului trecut, am avut ruptură de mușchi la abdomen, care m-a ținut departe de teren câteva luni bune. Am încercat să joc așa în câteva dintre turnee, la începutul sezonului, dar durerile erau prea mari astfel că abandonam în primele runde. După ce m-am refăcut, la turneul de la Oeiras (Portugalia), am făcut întindere la „inghinali” și iar a trebuit să fac o pauză de la joc”, explică Alexandra căderea sa în clasament. Cu toate acestea, ea a reușit să câștige anul acesta, printre accidentări și recuperări, primul ei titlu WTA. S-a întâmplat în luna iulie, la București, la dublu, făcând pereche cu Elena Bogdan.

Când credea că totul începe să se lege din nou în jocul ei, Alexandra a făcut o entorsă la turneul de la Mamaia, din luna august. „Mi-am revenit, dar nu complet. Joc cu un bandaj de protecție la piciorul accidentat. Sper să fiu sănătoasă pentru a-mi putea face jocul și să urc din nou în clasament”, a adăugat jucătoarea noastră.

Citește si...

Halep a anunțat încheierea coşmarului trăit un an şi jumătate

Redacția

Dezvăluirile fără precedent despre Academia Mouratoglou

Oana B

Simona Halep a revenit în țară

Redacția

Transylvania Open: Jaqueline Cristian avansează în turul doi

Oana B

Cinci jucătoare din România, pe tabloul principal la Transylvania Open 2024

Redacția

Simona Halep, suspendată patru ani pentru DOPAJ

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More