sâmbătă, august 13, 2022

Alexandra Dindiligan: „Un mare pas înainte făcut în cariera mea, o oportunitate la care multe jucătoare visează”

by Redacția
Clubul Sportiv Municipal București a parafat ieri transferul jucătoarei Alexandra Dindiligan! În vârstă de 24 de ani, extrema stângă a evoluat în ultimul sezon la HC Zalău. Alexandra Dindiligan a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

Alexandra Dindiligan a crescut la Handbal Art Galați și, ulterior, la CNOE Râmnicu Vâlcea. La senioare și-a făcut debutul la „U” Cluj, echipă la care a evoluat din 2015 până în 2020 când s-a transferat la HC Zalău.

„E un mare pas înainte făcut în cariera mea, o oportunitate la care multe jucătoare visează. O oportunitate de a crește, de a mă dezvolta. Am visat întotdeauna să ajung la o echipă importantă pentru că de mică mi-am propus să obțin maximum din acest sport. M-am simțit bine și la Cluj și la Zalău. Aș dori să le mulțumesc tuturor celor care mi-au influențat cariera, celor care m-au ajutat să ajung aici. Le sunt recunoscătoare antrenorilor pe care i-am avut, domnului Gheorghe Tadici, ultimul meu antrenor. Să joci în Liga Campionilor mi se pare iarăși o perfomanță extraordinară, un țel la care aspiră toate jucătoarele atunci când încep handbalul. „a declarat Alexandra Dindiligan pentru site-ul oficial al clubului bucureștean.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii