Alexandra Mihaela Orsivschi a semnat cu CSM Bistrița

Extrema stângă Alexandra Mihaela Orsivschi, fosta jucătoare a echipei HC Dunărea Brăila, va evolua începând cu sezonul următor pentru CSM Bistrița.

Nascuta la Iasi in anul 1994, a avut primul contact cu sportul pe semicerc la varsta de 12 ani, sub atenta indrumare a profesorului Bura Daniel. De la varsta de 13 ani a fost selectionata la Liceul cu Program Sportiv Iasi de catre profesorul Veniamin Lupan, unde si-a incheiat junioratul. Dupa incheierea junioratului a ajuns la CSU Neptun Constanta, fiind dorita cu insistenta de antrenorul Ion Craciun. Incepand cu anul 2015 si pana in prezent a fost jucatoarea HC Dunarea Braila, formatie alaturi de care si-a trecut in palmares locul IV in Liga Nationala in sezonul 2015-2016, si o medalie de argint in aceeasi competitie in sezonul actual. La nivel de jocuri internationale, a fost convocata in premiera in clasa a IX la echipa nationala de tineret alaturi de care a participat la Campionatul Modial din Muntenegru, unde si-a trecut in palmares locul IV alaturi de Nationala Romaniei. In 2016 si-a acontat medalia de argint la Campionatul Mondial Universitar din Spania alaturi de Nationala Romaniei.

“Vin la Bistrita cu sufletul deschis, in cautarea progresului. M-a bucurat enorm interesul aratat de antrenorul Horatiu Pasca pentru obtinerea serviciilor mele. CSM Bistrita a facut o figura frumoasa in sezonul precedent! Abia astept sa iau primul contact cu aceasta echipa si cu minunatul public bistritean!” a declarat pentru pagina oficiala de facebook a clubului extrema stanga Alexandra Orsivschi.

 

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.