miercuri, august 17, 2022

Alexia Căruţaşu şi Marian Bala, cei mai buni voleibalişti români ai anului

by Szabi R

Alexia Căruţaşu (Galatasaray Istanbul) şi Marian Bala (CSM Arcada Galaţi) au fost aleşi cei mai buni voleibalişti români ai anului, a anunţat, vineri, Federaţia Română de Volei pe pagina sa de Facebook, în urma şedinţei Consiliului său Director.

Alexia Căruţaşu a fost urmată în ierarhia feminină de Rodica Buterez (CSM Târgovişte) şi de Adelina Budăi-Ungureanu (Unet E-Work Busto Arsizio).

La masculin, în urma lui Marian Bala s-au clasat Adrian Aciobăniţei (Chaumont Volley-Ball 52) şi Andrei Mihălescu (CSŞ CNE LAPI Dej SCM Zalău).

Premiul pentru Performanţa Anului va fi acordat lui Marius Macarie, antrenorul lotului feminin U18 al României, care a terminat pe locul 6 la Campionatul Mondial disputat în Mexic.

Antrenorul anului 2021 a fost desemnat Sergiu Stancu, cel care conduce campioana României, Arcada Galaţi, dar este şi selecţionerul naţionalei masculine.

Premiile vor fi înmânate în cadrul „Galei Voleiului Românesc”, care va avea loc la 22 decembrie, la Bucureşti. Cu acelaşi prilej se va sărbători şi împlinirea a 90 de ani de existenţă a voleiului în România, urmând să fie omagiaţi ”eroii generaţiilor trecute, cei care au contribuit la dezvoltarea acestui sport, dar şi reprezentaţii noului val de jucători şi antrenori”.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii