Amalia Coman a semnat cu Minaur

Handbalista Amalia Mihaela Coman, de la SCM Râmnicu Vâlcea, va evolua din vară la Minaur Baia Mare, a anunţat, joi, clubul băimărean.

Amalia Mihaela Coman s-a născut în București pe 29 iulie 2000. Are 1.78 m și 68 kg și joacă pe postul de conducător de joc. În actualul sezon a evoluat cu echipa sa în EHF European League, reușind să înscrie 5 goluri (echipa olteană este încă în competiție, urmând să joace sferturile cu Nykobing Falster Handbold, pe 18 și 26 martie).

Amalia a început handbalul în 2009 la Școala nr. 88, unde a stat până în anul 2012. În 2012 a plecat la Școala nr. 181, unde a evoluat până în 2014, când a trecut la CSM București, cu care a devenit campioană națională și vicecampioană la jnuioare. Din vara anului 2019 a plecat la HC Zalău. Mai apoi, a fost împrumutată la Știința București, iar din vara anului trecut a jucat pentru SCM Râmnicu Vâlcea. După 18 etape în Liga Florilor MOL, Amalia are 8 goluri marcate.

A fost convocată la toate loturile naționale de junioare și de tineret.

Citește si...

A întrat cu RANGA în sala Sporturilor din Oradea. Jandarmii erau pe la alte uși!

Mircea M

Gorjencele învinse la 12 goluri de Măgura Cisnădie

Vasile.M

Craiova a câştigat în premieră Cupa României

Mircea M

Rapid, învinsă la cinci goluri de Krim Ljubljana

Ionuț Popa

Dinamo s-a calificat la turneul Final al Cupei României

Oana B

Irlanda câștigă neînvinsă Six Nations!

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More