Amelia Busuioceanu s-a înscris în lupta pentru cucerirea titlului de golgheteră a Ligii Naţionale

HCM s-ar putea alege cu un trofeu, la finele acestui campionat. Nu pentru munca întregii echipe, ci a ei, personală. Amelia Busuioceanu s-ar putea bucura de un premiu special, la finele acestui sezon, dacă va continua să înscrie goluri multe pentru gruparea vâlceană.

Handbalista Amelia Busuioceanu de la HCM are o medie de opt goluri pe meci

Amelia BusuioceanuBusuioceanu se regăseşte, în acest moment, pe locul 3 în topul celor mai bune marcatoare din primul eşalon al handbalului feminin românesc, după trei etape scurse din acest sezon.

În cele trei meciuri disputate de HCM, Amelia a marcat de 24 de ori, ceea ce înseamnă că are o medie de opt goluri pe partidă. Acelaşi număr de goluri a înscris şi Carmen Cartaş, jucătoarea nou-promovatei CSM Cetate Deva. Golghetera Ligii Naţionale din acest moment este Iryna Glibko, jucătoarea de origine ucraineană din lotul formaţiei CSM Bucureşti, cea care a câştigat lupta celor mai bune marcatoare din campionat în sezonul trecut, când evolua pentru Dunărea Galaţi.

Glibko are 26 de goluri în trei etape, cu doar două mai mult decât Busuioceanu. Pe locul 2 în topul celor mai bune marcatoare din primul eşalon, cu 25 de reuşite, se regăseşte Claudia Constantinescu, eleva antrenorului Gheorghe Tadici, de la HC Zalău. În topul celor mai bune marcatoare ale HCM-ului, Amelia Busuioceanu este secondată de Janina Luca, autoare a 19 goluri pentru formaţia vâlceană

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.