Andrada Vincze a debutat cu înfrângere la Openul Austriei

Andrada Vincze, sportivă legitimată la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Zalău, a debutat cu o înfrângere la Openul Austriei, competiţie ce se desfăşoară, începând de ieri şi până duminică, la Wels.

Andrada VinczeEdiţia 2013 a Open-ului Austriei la tenis de masă a debutat în cursul dimineţii de ieri, la Wels.

România este reprezentată la competiţia amintită de şase sportivi, printre care se află şi Andrada Vincze, de la Clubul Sportiv Municipal Zalău.

Alături de Andrada, la Wels mai sunt prezente în competiţia feminină Szocs Bernadette şi Camelia Postoacă, iar în concursul masculin sunt înscrişi trei băieţi: Ovidiu Ionescu, Szocs Hunor şi Mihai Sargu.

Principala favorită la o medalie din delegaţia ţării noastre este Szocs Bernadette în proba de simplu senioare şi simplu tineret (under 21), ea fiind  de altfel calificată direct pe tablourile principale ale celor două probe.

Din păcate pentru Andrada Vincze, întrecerea nu a debutat tocmai aşa cum şi-ar fi dorit, şi sportiva noastră  a cedat primul meci disputat în cadrul grupei a IX-a de calificare  pe tabloul principal cu scorul de 4 la 0 în faţa sârboaicei Ana-Maria Erdelji.

Ieşită din cursa de calificare pe tabloul principal în proba de simplu, Andrada are şansa de a continua aventura la Openul Austriei în proba de dublu fete, unde face pereche cu Sarah de Nutte, din Luxemburg.

Azi, începând cu ora locală 11:30, ora 12:30 în România, cuplul Vincze / Nutte va da piept cu mult mai bine consolidatul cuplu ucrainean format din Ganna Falladanska şi Ievgeniia Vasylieva.

Citește si...

Halep nu va participa la turneul WTA de la Madrid

Ionuț Popa

Halep a primit un wild card la turneul de la Madrid (WTA)

Redacția

Halep ratează meciul România – Ucraina, din Billie Jean King Cup

Oana B

Halep a pierdut la Miami, după revenirea în circuitul WTA

Oana B

Paula Badosa, prima adversară a Simonei Halep la Miami

Szabi R

Simona Halep va participa la Miami Open

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More