Andreea Mihart, noua jucătoare a echipei CSM Târgu Jiu.

Un nou transfer de senzație la echipa de handbal a CSM Târgu Jiu pentru viitorul sezon din Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și-a asigurat serviciile interului stânga, Andreea Mihart. Handbalista de 23 de ani vine de la HC Zalău, acolo unde a evoluat timp de 5 sezoane. Mihart a fost cea mai bună marcatoare a Zalăului în ultimele două sezoane.

Transferul a fost anunțat oficial de către echipa gorjeană, chiar dacă în iarna presa locală din Zalău,  făcea speculații legate de acest  transfer. Mereu informațiile de la Zalău au fost scoase din context cu toate că echipa sălăjeană are de suferit.

Liga Florilor, sezonul 2022-2023, se apropie de final, însă oficialii grupării din Târgu Jiu nu se gândesc la vacanță. Conducerea clubului se pregătește intens pentru viitoarea stagiune din Liga Florilor și a dat o nouă lovitura pe piața transferurilor.

CSM ajuns la o înțelegere cu o handbalistă cu experiență, cu multe sezoane în Liga Florilor, Andreea Mihart. Handbalista de 23 de ani a semnat cu CSM Târgu Jiu pentru sezonul 2023-2024 și se va alătura lotului condus de Liviu Andrieș din vara acestui an.

Citește si...

România, învinsă de Danemarca cu 39-23

Mircea M

CSM Bucureşti, eliminată din Cupa Challenge după ”setul de aur”

Mircea M

Corona, duel cu Dinamo pentru un loc la Turneul Final

C. Sabău

Arcada Galaţi s-a calificat la turneul Final al Cupei României

Ionuț Popa

Cristina Neagu și-a anunțat retragerea de la naționala României

Mircea M

Danemarca – România, Duel pentru locul 1 în grupa E

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More