Andreea Răducan: Campionatul național de la Ploiești, o verificare a sportivilor noștri

Președinta Federației Române de Gimnastică, Andreea Răducan, a declarat, miercuri, că miza Campionatului Național de gimnastică individual open și a celui de gimnastică al reprezentativelor de club, masculin și feminin, care vor avea loc la Ploiești, în perioada 1-3 septembrie, este o verificare a sportivilor pentru Campionatele Mondiale de la Montreal, informează Agerpres

“Această competiție este o foarte bună verificare pentru sportivii noștri care urmează ca la începutul lunii octombrie să participe la Campionatele Mondiale de la Montreal, în Canada, un test extrem de important.  Avem sportivi de la toate cluburile din țară. Miza cea mai importantă la acest campionat național este o verificare de care noi avem nevoie pentru sportivii noștri și pentru a face chiar selecția celor care vor participa la Campionatele Mondiale de la Montreal”, a declarat Răducan pentru sursa citată.

Potrivit acesteia, 60 de sportivi vor participa la competiția de la Ploiești.

“Este pentru a treia oară în istoria ‘naționalelor’ (după 2007 și 2008), la distanță de un deceniu, când cele mai bune gimnaste și cei mai buni gimnaști din loturile de seniori și juniori îți vor disputa aici podiumul. Vor participa reprezentanți ai cluburilor CSS Buzău, CSM Reșița, CSA Steaua București, CSS Brașov, CSS Dinamo București, CSM Bistrița, CSS Lugoj, LPS Bistrița, CSM Lugoj, CSS Timișoara, CS Dinamo București, CSS Bârlad, CS Farul, CSS 1 Constanța, CSS 2 București, CSS Focșani, CSM Arad, în total 60 de sportivi care vor concura pentru titlurile pe echipe, individual compus și aparate”, se arată într-un comunicat al Primăriei Ploiești.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.