Aneta Udristioiu revine la HC Dunărea Brăila !

A îmbrăcat tricoul Dunării 2 sezoane și se întoarce cu gânduri mari în Polivalenta din Brăila. Extrema naționalei României, Aneta Udristioiu revine la Brăila, informează pagina oficială de facebook a clubului.

Componentă de bază în echipa națională a României, Aneta are în palmares două  titluri de campioană în 2014 și 2018 dar și 3 de vicecampioană 2013, 2015 și în 2017 cu Dunarea Braila.

Joacă pe postul de extremă dreapta sau inter dreapta, viteza fiind unul dintre principalele ei atuuri.

”Sunt fericita sa revin la Brăila, echipa la care am petrecut 2 ani frumosi și alături de care am avut rezultate notabile. Deși am avut și alte oferte, am ales HC Dunărea Braila datorită proiectului propus de către conducerea clubului și sunt bucuroasa sa lucrez din nou cu domnul Aurelian Roșca. De asemenea, un rol important in alegerea mea l-a avut publicul brăilean care întotdeauna a fost alături de mine și m-a sustinut. Sunt convinsă ca împreuna cu fetele, staff-ul și publicul brăilean vom reuși sa ne indeplinim obiectivele propuse. Aștept publicul la sala in noul sezon sa ne bucurăm împreuna de handbal”  a spus Aneta Udristioiu pentru sursa citată mai sus. 

Foto Facebook 

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate