joi, august 18, 2022

Antrenor de top pentru CSM Târgoviște

by Redacția

Giovanni Caprara este noul antrenor al echipei CSM Târgoviște după ce tehnicianul italian a ajuns la un acord cu conducerea clubului. Italianul va avea cel mai mare salariu din istoria voleiului românesc.

Giovanni Caprara a câștigat Liga Campionilor

Echipa dâmbovițeană a adus în România unul din cei mai valoroși antrenori din lume. Caprara a antrenat echipe naționale precum Rusia, Olanda, Grecia sau Azerbaidjan, dar și echipe de club de top: Foppapedretti Bergamo, Despar Perugia, Asystel Volley Novara, Eczacibasi Istanbul, Pomi Casalmaggiore sau Bisonte Firenze.

Caprara de patru ori campion în Italia

Tehnicianul Giovanni Caprara a cucerit patru titluri de campion al Italiei, cu Bergamo (1999, 2004) Villa Cortese (2013) și Piacenza (2014). Mai are în CV trei cupe ale Italiei, 5 Supercupe, dar și Cupa CEV, câștigată tot cu echipa din Bergamo. Ultima echipă antrenată este naționala Olandei, pe care a încercat să o califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Nu a reușit însă. Caprara va avea drept obiectiv, la Târgoviște, câștigarea campionatului, pe care echipa dâmbovițeană nu a reușit să și-l adjudece.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii