Aproape 10.000 de participanți la semimaratonul din București

Atletul etiopian Berihun Yerga a câştigat, duminică, cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti, cronometrat cu timpul de 1 oră şi 55 de secunde pe 21,097 km, informează AGERPRES.

El a fost urma în clasament de kenyanul Sosten Kipchirchir, cu 1 oră şi 57 de secunde, în timp ce pe locul 3 a sosit un alt kenyan, Peter Mwaniki Njeru, cu 1 oră, 1 min şi 22 de sec.

Primul român clasat în cursa de semimaraton a fost Alexandru Corneschi, pe locul 5 la general, care a fost înregistrat cu timpul de 1 oră, 6 min şi 49 de secunde, urmat de Robert Necula, locul 6, şi Marius Ionescu, locul 9.

Proba feminină de semimaraton a fost câştigată de Cynthia Chepchirchir Kosgei, din Kenya, cu timpul de 1 h 08 min 29 sec, locurile următoare fiind ocupate tot de atlete din Kenya, Lilian Jepkemboi Lelei, cu 1 h 08 min 31 sec, şi Shamilah Tekaa Kipsiror, cu 1 h 10 min 19 sec.

Primele trei atlete din România care au terminat cursa de semimaraton au fost Nicoleta Ciortan, locul 41 la general, Alina Dumitriţa Eremia, locul 50 la general, şi Andreea Lucaci, locul 59 la general.

Ediţia a 13-a a Semimaratonului Internaţional Bucureşti, organizat de Asociaţia Clubul Sportiv Bucharest Running Club, a adunat la startul celor cinci probe, semimaraton, semimaraton ştafetă, 10 km, Fun Race 2,5 km şi Cursa Copiilor, aproximativ 10.000 de participanţi.

Citește si...

Gloria Bistrița s-a despărţit de nouă jucătoare

Ionuț Popa

Din Divizia A1 în PlusLiga!

Redacția

Rapid închide sezonul cu un BLAT, cu Măgura Cisnădie

Mircea M

Corona Brașov salvată de BLATUL cu SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Adio Liga Florilor pentru Dacia Mioveni. Ultimul loc la final de sezon

Mircea M

Turneul de menținere/promovare în Liga Florilor va avea loc pe teren neutru

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More