joi, august 18, 2022

Arcada GALAȚI începe miercuri aventura europeană!

by C. Sabău
Arcada GALAȚI va întâlni în primul tur al Ligii Campionilor echipa cehă  KARLOVARSKO, partida fiind programată miercuri, 6 octombrie, la sala Sporturilor „Dunărea” din Galați, returul urmând să se joace la KARLOVY VARY pe data de 13 octombrie 2021,

Campioana României participă pentru a treia oară consecutiv în această competiției europeană. Echipa pregătită de Sergiu Stancu va juca pe teren propriu în compania echipei cehe, KARLOVARSKO, partida fiind programată la ora 18,00.

„Așteptările de la noi sunt mari, e firesc să fie așa, deoarece suntem campionii României. Avem nevoie de victorie miercuri pentru a ne reveni moral, pentru a depăși deziluzia înfrângerii din Supercupă. Cu Dinamo ne-am dorit foarte tare victoria, apoi accidentarea lui Tudor Magdaș, care îmi este prieten foarte bun, ne-a tăiat din elan. Nu vreau să pară că ne căutăm motive, dar sportul este și viață. Și invers. Ne-am speriat un pic după accidentarea colegului nostru, pe care îl așteptăm cât mai curând la echipă. Până atunci, mâine trebuie să dăm totul pentru victorie, alături de fanii noștri. Aici, la Sala Sporturilor, n-am pierdut niciun joc în sezonul precedent, cu excepția acelui joc din Champions League, cu formația polonă.” a declarat Vlad Kantor pentru pagina oficială a clubului  gălățean.

Arcada GALAȚI începe aventura europeană după ce în SuperCupa României, a fost învinsă de Dinamo, scor 3-2 (18-25, 25-15, 23-25, 25-15, 15-8).

Meciul poate fi urmarit online>

Câştigătoarea partidei KARLOVARSKO si Arcada GALAȚI va evolua în runda a doua împotriva învingătoarei dintre BUDVA Volley si Mladost ZAGREB.


Câștigătoarea competiție va primi un premiu în valoare de 500.000 euro, locul al doilea va încasa 250.000 euro iar locul al treilea 125.000 euro. 36 de federații naționale, 197 de echipe, s-au înscris în acest sezon, pentru a participa la ediția 2022, a Cupelor Europene la volei! O creștere imensă față de anul precedent, în ciuda tuturor provocărilor cauzate de criza mondială provocată de pandemia COVID-19.

#CLVolleyM

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii