Arcada Galaţi s-a calificat în finala Diviziei A1 la volei masculin

Arcada Galaţi, s-a calificat în finala Diviziei A1 la volei masculin, după ce a învins-o în meciul decisiv pe CS Dinamo, cu scorul de 3-2, sâmbătă seara, pe teren propriu.

Gălățenii la a șasea finală consecutivă!

Arcada s-a impus cu 2-1 la general şi o va înfrunta în finală pe câştigătoarea dintre CS Rapid şi Corona Braşov (1-1 la general), care se va decide duminică.

Gălăţenii au reuşit să revină sâmbătă de la 1-2 la seturi şi să se impună în decisiv, Roland Gergye (20 de puncte). De la gazde s-au mai remarcat Theo Fabricio Nery Lopes (17) şi Marian Bala (11).

De la Dinamo, care va juca pentru medaliile de bronz, cei mai buni au fost Ciprian Matei (16), Răzvan Mihalcea (15) şi Bozidar Cuk (15).

SCM Zalău va juca pentru locurile 5-6 după ce s-a impus cu 2-1 în duelul cu Craiova. Zălăuanii, au câştigat ambele partide din Bănie, cea decisivă cu 3-1 .

Oleksandr Buzdugan (27 puncte) a fost MVP-ul ardelenilor, susţinut de Victor Hugo Simoes Rosa Santana (16).

CSA Steaua va fi adversara celor de la SCM Zalău în duelul pentru poziţiile 5-6, în timp ce Craiova o va înfrunta pe  Constanţa în duelul pentru locurile 7-8.

Ştiinţa Explorări Baia Mare s-a clasat pe locul 9, după ce a învins-o pe Unirea Dej cu 3-1 în deplasare, câştigând seria cu 2-0 la general.

Pentru locul 11, „U” Cluj a învins-o în deplasare pe Timişoara cu 3-1.


 


Așteptăm cu nerăbdare articolele despre voleiul românesc să apară  în presa națională, care an de an nu știe, ori nu vrea să relateze despre campionatul național de volei, masculin ori feminin. Doar când joacă naționala, mai apar pe ici colo, relatări despre echipele naționale, în mod special când se obține o victorie, în rest dacă naționala pierde nimic. Asta este respectul presei naționale care an de an VEDE doar FOTBAL.

Citește si...

Gloria Bistrița s-a despărţit de nouă jucătoare

Ionuț Popa

Din Divizia A1 în PlusLiga!

Redacția

Rapid închide sezonul cu un BLAT, cu Măgura Cisnădie

Mircea M

Corona Brașov salvată de BLATUL cu SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Adio Liga Florilor pentru Dacia Mioveni. Ultimul loc la final de sezon

Mircea M

Turneul de menținere/promovare în Liga Florilor va avea loc pe teren neutru

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More