Arcada Galaţi s-a calificat în grupele Ligii Campionilor

Arcada Galaţi s-a calificat în grupele Ligii Campionilor la volei masculin, chiar dacă a fost învinsă de formaţia greacă Olympiakos Pireu cu scorul de 3-1, duminică, în ultimul meci din Grupa a VI-a din turul al doilea preliminar, ale cărei meciuri au fost găzduite de Sala Sporturilor Dunărea din Galaţi.

Arcada a fost învinsă după o oră şi 43 de minute, însă era calificată după primul set, adjudecat cu 25-22. Gălăţenii veneau după două victorii, cu SC Prometei Dnipro şi Neftohimik Burgas.

Roland Gergye, cu 12 puncte, a fost cel mai bun jucător al echipei antrenate de Sergiu Stancu.

De la Olympiakos s-au remarcat Toncek Stern (14 puncte) şi Spyridon Chandrinos (12).

În celălalt meci jucat duminică la Galaţi, Prometei a dispus de Neftohimik cu 3-1.

Olympiakos a câştigat grupa, cu trei victorii, urmată de Arcada, două victorii (6 puncte), Prometei, cu o victorie, şi Neftohimik (0 puncte).

În grupele competiţiei vor accede câştigătoarele celor două grupe din această fază, precum şi cea mai bună echipă clasată pe locul secund.

Arcada va evolua în Grupa E, alături de italienii de la Cucine Lube Civitanova, belgienii de la Greenyard Maaseik şi cehii de la Lvi Praga

Citește si...

Tricolorele au ajuns cu bine în Danemarca

Mircea M

ANS lansează podcastul „Drumul către Medalii”

Mircea M

LORA KITIPOVA revine la Volei Alba Blaj

Mircea M

U-BT Cluj Napoca, în fața partidei cu Lietkabelis Panevėžys

Redacția

Probleme de lot pentru România

Mircea M

Antrenorul de la Corona Braşov, demis

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More