miercuri, august 10, 2022

Arcada GALAȚI va întâlni pe Hebăr Pazardjik, în Liga Campionilor

by C. Sabău

Arcada Galaţi va întâlni echipa bulgară Hebăr Pazardjik în turul al doilea al Ligii Campionilor la volei masculin, potrivit tragerii la sorţi efectuate marţi, la Luxemburg.

Patru echipe vor evolua in turul al doilea: Ford Levoranta Sastamala (FIN), Arcada Galati (ROU), Sport Lisboa e Benfica (POR) și Mladost Zagreb (CRO)

Campioana României, Arcada GALAȚI va juca primul meci în deplasare în perioada 4-6 octombrie, returul fiind programat la Galaţi, în intervalul 11-13 octombrie.

„Campioana Bulgariei, pe care o vom întâlni în drumul spre grupele CEV Champions League, este o formaţie foarte bună, o echipă care anul trecut a eliminat-o din preliminarii pe Olympiakos din Grecia, lucru care dă măsura valorii sale. Hebăr Pazardjik a şi jucat în grupe, aşadar are pretenţii mari. A câştigat iarăşi campionatul Bulgariei, are un lot foarte valoros, ne aşteaptă un duel complicat, dar ne dorim să mergem mai departe. E limpede acest lucru”, a declarat Sergiu Stancu, antrenorul echipei gălăţene, citat de pagina de Facebook a clubului.

 

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii