Arcada și Dinamo joacă azi în prima manșă a Cupei CEV

După eliminarea din Liga Campionilor, Arcada GALAȚI va juca pe propriul teren, împotriva formației cehe VK Lvi Praga. Duelul va fi transmis în direct pe pagina de Youtube CSM Galați , de la ora 18.00. Dinamoviștii vor juca în Austria, cu echipa UVC Holding Graz, partida urmând să înceapă azi la ora 20.00, ora României.

Voleibaliștii dinamoviști s-au antrenat aseară în micuța, dar cocheta sală de la Graz. Bozidar Cuk este incert, “tunarul” echipei  având o ruptură musculară.

Arcada GALAȚI debutează în Cupa CEV, competiție în care a ajuns după eliminarea din CEV Champions League, acolo unde a întâlnit o altă formație din Cehia, CEZ Karlovarsko. Astăzi, de la ora 18.00, elevii lui Sergiu Stancu se vor duela cu VK Lvi Praga.

„Puteam să ne calificăm după dubla cu CEZ Karlovarsko, e greu să ne aducem aminte. Am fost foarte aproape și cred că am fi avut șanse de a intra în grupe, deoarece cam toate echipele din această fază sunt la același nivel. E un regret pentru noi, dar ne dorim să avansăm în CEV Cup. Pentru asta, ne trebuie o victorie de trei puncte astăzi. Am intrat într-o perioadă foarte plină, cu meciuri tari, și trebuie să ne cultivăm forma bună, să progresăm tehnic și tactic și să ne demonstrăm valoarea în continuare”, a spus Filip Šestan pentru pagina de socializare a clubului gălățean.

Centrul Julian Bissette, revenit anul acesta la CSM Arcada Galați, cu care a câștigat în trecut trofeul Diviziei A1, este optimist în privința șanselor echipei noastre de a merge mai departe.

„Amintirile plăcute m-au readus aici, la CSM Arcada, și vreau să facem treabă bună și în acest sezon. Am început un pic mai timid stagiunea, și mă refer exclusiv la mine, dar ușor-ușor voi reveni la forma care m-a consacrat. Regretăm cu toții ieșirea din Champions League, dar acum trebuie să ne concentrăm pe CEV Cup. Avem meci dificil cu Lvi Praga, însă vom face totul pentru victorie. Putem spunem că succesul de la Dinamo ne dă un boost de moral”, a declarat  Julian Bissette pentru sursa citată mai sus.

Returul ambelor meciuri este programat miercurea viitoare, pe 17 noiembrie.

Citește si...

România învinsă în trei seturi de Danemarca

Ionuț Popa

Libero din Franța la Știința Explorări

Redacția

Andreea Tecar revine în România

Ionuț Popa

George Breban a semnat cu Știința Explorări

Mircea M

Șase plecări de la Știința Explorări

Redacția

FRH a stabilit programul turneului de baraj pentru menținere / promovare

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More