Aurelian Roșca: Fiecare meci cu HC Zalău este greu, ne bucurăm că am câștigat

La finalul partidei dintre HCM Rm.Vâlcea și HC Zalău, câștigată de echipa gazdă cu 30 – 26, antrenorul principal AURELIAN ROȘCA a mulțumit întregii echipe pentru dăruire, cât și spectatorilor prezenți în Sala Sporturilor Traian, care au creat o atmosferă electrizantă.

”Tot timpul cu Zalău este un meci greu, ne bucurăm pentru cele trei puncte și pentru faptul că ne consolidăm poziția a treia. Le mulțumesc fetelor pentru dăruirea de pe teren și spectatorilor care ne susțin într-un număr din ce în ce mai mare. A fost un joc bun și în deplasare la CSM București, la fel am jucat și acum cu Zalăul, au fost două meciuri de mare luptă. Ne bucurăm că am trecut cu bine de cele patru jocuri disputate în decurs de 10 zile. Eu sunt mulțumit de toate jucătoarele, dar și de atmosfera din Sala Traian!” a declarat Aurelian Roșca pentru pagina de facebook a clubului.

Urmatorul meci al echipei HCM Râmnicu Vâlcea este programat duminică 12 noiembrie 2017 cu Danubius Galați de la ora 16.30 partidă fiind televizată.

Foto Facebook HCM Rm.Vâlcea

 

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.