Avem cea mai buna jucatoare de handbal din lume si nu o stim promova!

În Romania nu se gasesc însemne şi reclame cu Cristina Neagu, nici măcar în oraşele importante. Imaginaţi-vă câte s-ar cumpăra!Să nu mai zicem de suporterii care sunt mereu alături de nationala de handbal feminin si câţi din cei 7300 de spectatori prezenţi la Sala Polivalenta din Cluj Napoca împotriva Norvegiei ar fi avut tricouri ori alte insemne cu Neagu şi echipa nationala,  dacă s-ar fi făcut o campanie despre acestea cu o săptămână înainte de meci. Şi apoi, după rezultatul fantastic (25-20). Ce nebunie ar fi!

Federația Romană de handbal doarme!

Cum ar fi sa găsim in magazinele importante tricouri, fulare, fanioane, sepci, căni, prosoape, parfumuri, mingi şi alte lucruri ale ei. Numărul spectatorilor prezenţi în faţa televizoarelor ar creste, pe de altă parte, pentru sportul românesc ar fi foarte benefic deoarece şi mai mulţi copii ar merge la handbal.

Sportul unește oamenii!

Însă marketingul nu este punctul forte al Federație Române de handbal.Din pacate, un lucru trist deoarece Cristina Neagu ar putea fi mult mai mult decât este şi va fi. Ea a devenit un brand al României şi fără „ajutor”. Apoi, la fel ca şi în cazul Simonei, lumea va începe să investească un pic în ea, dar tot va fi pus mult prea puţin efort şi interes decât ar trebui pentru un megastar de valoarea celei mai bune handbaliste din lume. Singurul român din sport care este cel mai bun din lume în disciplina sa.

Va așteptam cu mesaje despre părerea dumneavoastră !

 

Citește si...

Întăriri pentru CSM Târgu Jiu

Vasile.M

Joc dificil pentru gorjence, la Brașov

Vasile.M

Minaur joacă azi în fief-ul campioanei

Mircea M

Dunărea Brăila a câștigat la Zalău

Mircea M

Minaur învinsă la limită de Corona Brașov

Mircea M

CSM Târgu Jiu, o nouă confruntare europeană în acest weekend

Vasile.M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More