Baia Mare revine în Liga Florilor

După mai bine de doi ani de absență în prima ligă a handbalului feminin, Baia Mare va avea din nou o echipă în Liga Florilor. CS Minaur Baia Mare, nou-promovată în Liga Naţională, are planuri mari pentru următorul sezon competițional. 

Costică Buceschi se întoarce la echipa feminină de handbal. Alături de acesta, în sezonul competițional viitor, pe banca tehnică se va afla și Magdalena Kovacs, fostă jucătoare emblematică care de-a lungul carierei sale a jucat doar pentru municipiul Baia Mare.

„Este clar că fiecare își dorește să revină acasă. Mă bucur că echipa a promovat în Liga Florilor și vreau să le mulțumesc celor care au făcut posibil acest lucru, antrenorii echipei care au luptat în Divizia A, jucătoarele dar și staff-ul tehnic”, a spus Costică Buceschi

A fost deja definitivat lotul cu care Baia Mare va ataca primul eșalon competițional. Acesta este compus din jucătoare care au făcut parte din echipa băimăreană care a promovat în prima ligă dar și de nume care sunt la prima experiență cu handbalul românesc.

„Este un lot destul de dificil deoarece este compus din două jumătăți, jumătate din ele sunt jucătoare din echipa care a promovat în Liga Florilor și cealaltă jumătate sunt fete care nu au mai jucat în Campionatul din România, astfel va fi greu cu adaptarea. Va fi nevoie de răbdare și multă muncă. O vom lua cu pași mărunți. Întâi așteptăm reunirea lotului iar mai apoi vom face testele de pregătire și după aia vom intra în febra primelor turnee amicale. Am fixat mai multe jocuri cu adversari foarte buni, echipe din România sau Ungaria care se află în prima parte a clasamentului și vor juca în Cupele Europene. Sperăm ca aceste meciuri să ne ajute să formăm un nucleu”, a mai spus Costică Buceschi

Reunirea lotului feminin va avea loc pe data de 9 iulie.

Vezi componența lotului

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate