Banik Most este noua campioana EHF Challenge Cup

Banik Most a invins echipa din Croatia,  Samobor cu scorul de 26-17 si a cucerit  EHF Challenge Cup

Challenge CupIŽn prima mansaƒ, croatele se impuseseraƒ cu 24-20, insa nu au straƒlucit in jocurile din deplasare. Doar douaƒ victorii a obt›inut din ultimele 6 deplasaƒri in Liga croataƒ, iar in faza semifinalelor EHF Challenge Cup a cedat cu 18-23 pe terenul suedezelor de la H 65 Hoor.

Banik Most s-a instalat din start la conducerea ostilita›ilor, iar dupaƒ 15 minute conduceau cu 9-6. Cum reprezentantele Cehiei aveau nevoie de o victorie la 5 goluri diferentaƒ pentru a cuceri trofeul, acestea nu au luat piciorul de pe accelerație.

Gazdele au condus cu 16-9 la pauzaƒ, iar in acel moment aveau asigurat trofeul EHF Challenge Cup. Samobor a reus™it saƒ revina pe tabelaƒ, insaƒ nu a izbutit să coboare diferent›a sub 5 goluri pentru nicio clipaƒ din repriza secundaƒ. IŽntr-un final, Most a cas™tigat cu 26-17 s™i a incheiat en-fanfare un sezon perfect: a cucerit atat titlul in Cehia, cat s™i cupa EHF Challenge.

Citește si...

Helle Thomsen revine la CSM Bucureşti

Mircea M

Pivotul brăilean se întoarce acasă!

Ionuț Popa

Minaur a început pregătirile pentru noul sezon

Mircea M

David Ginesta, declarații de la primul antrenament din acest sezon

Mircea M

Rapid s-a reunit!

Mircea M

Șase transferuri anunțate la Dunărea Brăila

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More