miercuri, august 17, 2022

Bianca Florentina Ghelber şi Alexandru Mihăiţă Novac, cei mai buni atleţi români ai anului

by Redacția

Bianca Florentina Ghelber şi Alexandru Mihăiţă Novac au fost premiaţi, vineri, cu titlurile de cei mai buni atleţi ai anului 2021, în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Federal pe acest an, informează Federaţia Română de Atletism pe pagina sa de Facebook.

Bianca Florentina Ghelber (aruncarea ciocanului) a fost aleasă cea mai bună atletă a anului la categoria senioare, după ce sportiva antrenată de locul Mihaela Melinte şi legitimată la SCM Bacău şi CSA Steaua Bucureşti, a ocupat locul 6 la Jocurile Olimpice.

Alexandru Mihăiţă Novac (aruncarea suliţei), antrenat şi el de Mihaela Melinte şi legitimat la Clubul Sportiv Municipal Bucureşti, s-a impus la seniori, după locul 12 ocupat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii