Biletele pentru întâlnirea România-Spania s-au pus în vânzare

 Bilete pentru întâlnirea România -Spania din Fed Cup vor fi puse în vânzare și la casa de bilete de la Arena „Dunărea” din Galați, începând cu data de 15 ianuarie 2015.

Biletele pentru partida România-Spania, contând pentru Turul I din Grupa Mondială II Fed Cup, sunt disponibile la nivel național, în rețeaua magazinelor partenere Eventim și pe site-ul http://www.eventim.ro, începând de astăzi, 29.12.2014. Preţul unui bilet este de 60 de lei pe zi. Biletele vor include accesul la toate meciurile disputate pe Arena „Dunărea” din Galați, în ziua respectivă.

Elevii, studenții și pensionarii își vor putea achiziționa bilete la preț redus (40 de lei/zi), iar intrarea în arenă se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/carnet de student/cupon de pensie). Aceste bilete sunt limitate la 500 de locuri pe zi.

?????????????????????

Întâlnirea dintre România şi Spania va avea loc în zilele 7 şi 8 februarie 2015, la Arena „Dunărea” din Galați. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă (7 februarie), iar duminică (8 februarie) celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu (în funcție de rezultat).

Citește si...

Halep nu va participa la turneul WTA de la Madrid

Ionuț Popa

Halep a primit un wild card la turneul de la Madrid (WTA)

Redacția

Halep ratează meciul România – Ucraina, din Billie Jean King Cup

Oana B

Halep a pierdut la Miami, după revenirea în circuitul WTA

Oana B

Paula Badosa, prima adversară a Simonei Halep la Miami

Szabi R

Simona Halep va participa la Miami Open

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More