Blajul, pregătit pentru spectacolul Campionatului European!

România găzduiește în perioada 1 și 13 iulie, la Blaj, Campionatul European de Volei feminin, under 18, o competiție care va reuni la start speranțele voleiului european și mondial.

Cele mai bune 16 echipe din Europa, la această categorie de vârstă, vor evolua în grupele de la Blaj (grupa I) și Heraklio-Grecia (grupa II).

Semifinalele și finalele se vor disputa la Blaj,

Cu o zi înaintea startului oficial al competiției, la Alba Blaj Arena a avut loc o conferință de presă la care au fost prezenți antrenorii și căpitanii de echipă ai celor 8 formații din grupa de la Blaj. La prezidiu au stat Lubomir Ganev, membru în Board-ul CEV, Adin Cojocaru, președintele Federației Române de Volei, dar și Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj, reprezentantul autorităților locale din Blaj.

”Suntem onorați să găzduim un turneu de o asemenea importanță. Blajul mulțumește Confederației Europene de Volei, dar și Federației Române de Volei pentru că au oferit acest turneu spre organizare. Vom încerca să ne ridicăm la cele mai înalte standarde”, a declarat Sergiu Ștefănescu.

”Blajul a demonstrat de atâtea ori că poate organiza un turneu de o asemenea anvergură. Sperăm să avem parte de cel mai bun volei, de un spectacol agreabil, iar echipele participante sunt convins că se vor bucura de ospitalitatea gazdelor noastre”, a spus și Adin Cojocaru.

Lubomir Ganev a afirmat că ”am găsit la Blaj cele mai bune condiții pentru organizarea unui turneu la cele mai înalte standarde. Sala de joc este superbă, condițiile de cazare și masă sunt la superlativ. Voleiul este un sport iubit în România, iar acest turneu duce la o și mai mare apropiere a publicului de acest sport minunat”.

Grupa I a turneului final de la Blaj va debuta luni, 1 iulie, cu prima etapă:

Ora 12:00        Italia-Croația

Ora 14:30        Slovenia-Belgia

Ora 17:30        Spania-România

Ora 20:00        Țările de Jos-Serbia

Citește si...

Naționala, fără selecționer! Jenant, FRF a dormit…

Redacția

Centru din Egipt la Arcada Galați

Mircea M

Arcada Galaţi întâlneşte deţinătoarea Ligii Campionilor, Trentino, în 16-le Cupei CEV

Redacția

Minaur va întâlni pe Beykoz în EHF European Cup

Mircea M

Helle Thomsen revine la CSM Bucureşti

Mircea M

Spania, noua campioană a Europei, după 2-1 în finala cu Anglia

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More