joi, august 11, 2022

Bogdan Burcea: „Mergem după performanță la Euro, nu la plimbare!”

by Redacția

Selecționerul echipei naționale, Bogdan Burcea încrezător înaintea Campionatukui European de handbal feminin 2020 care se desfășoară în luna decembrie, în Norvegia și Danemarca. România cunoaște toate adversarele, dar cu Norvegia are chiar un istoric foarte bogat în ultimii ani. Tricolorele vor întâlni pentru a treia oară consecutiv Norvegia. La ultimul European, România a reușit cea mai categorică victorie din istorie în fața nordicelor, la Brest „tricolorele” câștigând cu 31-23. A fost rezultatul care avea să propulseze România în semifinalele Euro 2018. În rest, Norvegia a învins la Euro 2014, în Ungaria, 27-19, și la Euro 2016, din Suedia, 23-21.

Bogdan Burcea: „România are puterea să învingă orice adversar”

„Nu avem motive să nu fim optimiști. Repet, dacă voi avea toate fetele la dispoziție, România are puterea să învingă orice adversar. Eu spun că adversarii ar trebui să se teamă de noi”

La ultimul Euro tricolorele au ocupat locul 4

Partidele din Grupa A se vor disputa la Herning, Fredrikshavn (grupa B) şi Trondheim (grupa C şi D).

Orașele care vor găzdui Campionatul European de Handbal feminin sunt: Herning, Frederikshavn din Danemarca, respectiv Stavanger, Trondheim și Oslo din Norvegia.

La ultima ediţie a Campionatului European, tricolorele s-au clasat pe locul 4, după 20 – 24 în fața Olandei. 

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii