Bogdan Burcea: Se anunță un sezon foarte puternic

Sport Club Municipal Craiova va organiza în perioada 9 – 10 august 2019, în Sala Polivalentă din Craiova, cea de-a 13-a ediţie a Cupei Craiovei la handbal feminin, competiție la care au fost invitate echipele: HC Zalău, Rapid Bucureşti şi CSM Slatina.

Program Cupa Craiovei:

Vineri, 9 august:

▶️ora 09:30: SCM Craiova – Rapid Bucureşti;

▶️ora 11:30 CSM Slatina – HC Zalău;

▶️ora 17:30: SCM Craiova – CSM Slatina,

▶️ora 19:30: Rapid Bucureşti – HC Zalău;

Sâmbătă, 10 august:

▶️ora 09:30: SCM Craiova – HC Zalău;

▶️ora 11:30: Rapid Bucureşti – CSM Slatina;

▶️ora 13:00: Festivitatea premiere

„Referitor la cea de-a 13-a ediţie a Cupei Craiovei, nu vom beneficia de aportul a două jucătoare: Trifunovici și Zamfir care vor evolua doar în partea a doua a lunii septembrie. Fetele s-au pregătit foarte bine și mă bucur de prestația de Vâlcea.” a precizat Bogdan Burcea.

SCM Craiova va juca în deplasare la Bistrița în prima etapă a Ligii Floriilor, partida fiind programată pe 31 august 2019. 

„Se anunță un sezon foarte puternic. Avem cel puțin 12 echipe valoroase. Un sezon de la care avem mari așteptări, indiferent de mutările făcute de principalele adversare: CSM București, SCM Rm.Vâlcea, Măgura Cisnădie, Bistrița, Brașov chiar și HC Zalău, pe care i-am întâlnit la Vâlcea. Zalăul are o echipă foarte tânără, formată în majoritate din jucătoare de la lotul national de junioare. Va fi un sezon greu, dar în mod sigur ne-am propus să performăm.” a declarat Bogdan Burcea.

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV