Bogdan Matei a preluat mandatul la Ministerul Tineretului şi Sportului

Bogdan Matei, noul ministru al Tineretului şi Sportului, a avut ieri o primă şedinţă cu noii colegi din conducerea MTS, secretarii de stat şi directorii şi a purtat şi o discuţie amplă cu predecesoarea sa, Ioana Bran, pentru o preluare cât mai funcţională şi mai eficientă a mandatului, informează pagina de facebook a ministerului.

”M-am bucurat să văd cât de apreciată a fost colega mea Ioana Bran pentru munca depusă aici la MTS şi vreau să-i mulţumesc pentru deschidere şi pentru suportul pe care mi l-a arătat pentru a-mi uşura preluarea mandatului şi intrarea în atribuţii. Voi continua, cu siguranţă, toate lucrurile bune şi proiectele ambiţioase începute, vreau să avem continuitate şi să progresăm cu toate iniţiativele şi planurile pe care MTS le are în acest moment. Vom continua toate obiectivele asumate în programul nostru de guvernare şi sper ca, indiferent de cât va fi durata mandatului meu, să realizăm lucruri frumoase, să facem o echipă şi să lăsam ceva solid în urma noastră”, a spus ministrul Bogdan Matei.

„Sunt fericită că noul ministru al sportului este un om tânăr, dinamic și care iubește sportul. S-a arătat foarte deschis și am încercat să-l sprijin cu cât mai multe idei și informații care să îl ajute să se acomodeze mai repede cu noua funcție, pentru că știu cât de greu este în primele zile, am trecut și eu prin asta. Sunt convinsă că va face treabă bună, îl văd optimist și determinat și cu siguranță va continua toate proiectele importante de la MTS. Îl asigur că la rândul meu îi arăt aceeași deschidere și voi fi mereu disponibilă ori de câte ori va avea nevoie de un sfat sau de o părere și îi doresc mult succes!”, a spus Ioana Bran.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate