Bogdan Paul, noul antrenor al CSU Belor Galați

Conducerea clubului CSU Belor Galați a anunțat pe pagina oficială a clubului noul antrenor al echipei de volei feminin în ediția de campionat 2019-2020. Bogdan Paul a ajuns la o înțelegere cu echipa gălățeană CSU Belor Galați, care a încheiat sezonul trecut pe locul opt.

“În primul rand, Galațiul este o mai veche cunostință a mea, am mai lucrat patru ani la Galați. Pot spune că aceia au fost unii dintre cei mai frumoși ani din cariera mea, așa că revin cu mare placere. Proiectul este unul foarte eficient, cu o colaborare între un club universitar și un element important din mediul privat, ceea ce face bine voleiului în general.  M-am întalnit cu cei din conducerea clubului, discuțiile purtate au fost pozitive și m-au determinat să accept propunerea din partea lor”, a declarat Bogdan Paul pentru pagina oficilă de facebook a clubului.

După experiența de la CSU Metal Galați, în vremea marilor performanțe, unde a fost antrenor secund, Bogdan Paul a mai antrenat câteva echipe: Rapid București, CSM Sibiu, CSM Lugoj, CSM Tg. Mureș, CSM București, SCM Pitești, Agroland Timișoara și Bekescsaba (Ungaria).

Componența lotului pentru următorul sezon competițional va fi stabilită în perioada următoare.

Foto Facebook Bogdan Paul

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate