Stanca din nou la Targu Jiu

Portarul stelei Razvan Stanca va ajunge din nou la clubul Pandurii dupa un acord cu Marin Condescu si clubul din Ghencea.

razvan-stanca-antrenamentMarin Condescu, presedintele clubului gorjean a anuntat revenirea portarului Razvan Stanca de la Steaua la Pandurii, pentru noul sezon.”L-am luat pe Stanca, el revine la Pandurii sŸi isi va continua vechiul contract pe care il avea cu noi”, a precizat presedintele clubului. Razvan Stanca nu a mai faƒcut deplasarea cu Steaua in cantonamentul din Austria sŸi va reveni la Pandurii unde a mai evoluat timp de doi ani in perioada 2008-2010. Stanca a jucat pentru Pandurii Targu Jiu 45 de meciuri in cele douaƒ sezoane in care a evoluat pentru Pandurii Targu Jiu.

Stanca inlocuit cu Tatarusanu

Portarul Razvan Stanca  a fost pus pe lista de transferuri de Reghecampf care a preferat saƒ-i ia in stagiul din Austria pe TatarusŸanu, Cojocaru si Nita.Stanca a mai jucat la Tg-Jiu in perioada 2008-2011 si vine acum din nou pentru a-i face concurentaƒ lui Mingote. Condescu mai spune caƒ a trimis oferte oficiale pentru doi atacanti sŸi asŸteaptaƒ raƒspunsul. „Am trimis ofertaƒ pentru jucatorul de la Podgorica (n.r. Admir Adrovic, 25 de ani, 15 goluri in 25 de meciuri sezonul trecut) si pentru Despotovic (21 de ani, Spartak Zlatibor, Serbia, 12 goluri in 27 de meciuri), vedem ce raspuns primim.” Revenirea sa la Targu Jiu va fi si un prilej destul de bun pentru a-si  ajuta pe sotia sa Madalina unde inpreuna au o mica afacere in Targu Jiu..

Citește si...

Doliu în fotbal: A încetat din viaţă legendarul Bobby Charlton

C. Sabău

Peste 300 de participanți la București, la ediția inaugurală UEFA Academy Summit

Oana B

Arbitrul desemnat să judece la TAS procesul de licențiere al FC Brașov s-a retras

Ionuț Popa

Daniel Pancu, noul selecționer al României U21!

Redacția

3 arbitri români promovați de UEFA

Oana B

Arbitrii români joacă la pariuri! Un arbitru din Baia Mare pe listă!

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More