CM Brazilia 2011, Brazilia – Romania 33-28

Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă de Brazilia cu scorul de 33-28 (14-11), joi seara, la Sao Paulo, în Grupa C a Campionatului Mondial găzduit de această ţară.

Brazilia s-a impus destul de clar, în faţa unei echipe a României, medaliată cu bronz la Campionatul European de anul trecut, departe de forma de vârf.

România a fost condusă în permanenţă şi s-a aflat la egalitate o singură dată, în min. 8 (4-4). Brazilia a condus în prima repriză cu 8-4 şi 10-5, iar la pauză a avut un avans de trei goluri pe tabela de marcaj, 14-11.

Echipa noastră, cu o poartă care nu a ajutat aproape de loc şi cu o linie de 9 metri mult sub cea a Braziliei, a avut momente bune în repriza secundă, dar a fost defavorizată uşor de arbitri în momentele cheie, astfel că nu a reuşit să se apropie la mai puţin de trei goluri. Nici apărarea agresivă, om la om, adoptată în final, nu a dat rezultatele scontate, Brazilia câştigând la cinci goluri, 33-28, şi câştigând grupa.

Vineri, de la ora 21,15, România va juca ultimul meci din grupă, cu Franţa.

 

Citește si...

Pivotul brăilean se întoarce acasă!

Ionuț Popa

Minaur a început pregătirile pentru noul sezon

Mircea M

David Ginesta, declarații de la primul antrenament din acest sezon

Mircea M

Rapid s-a reunit!

Mircea M

Șase transferuri anunțate la Dunărea Brăila

Mircea M

CSM Târgu Jiu a parafat un nou transfer

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More