CM Brazilia 2011, Brazilia – Romania 33-28

Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă de Brazilia cu scorul de 33-28 (14-11), joi seara, la Sao Paulo, în Grupa C a Campionatului Mondial găzduit de această ţară.

Brazilia s-a impus destul de clar, în faţa unei echipe a României, medaliată cu bronz la Campionatul European de anul trecut, departe de forma de vârf.

România a fost condusă în permanenţă şi s-a aflat la egalitate o singură dată, în min. 8 (4-4). Brazilia a condus în prima repriză cu 8-4 şi 10-5, iar la pauză a avut un avans de trei goluri pe tabela de marcaj, 14-11.

Echipa noastră, cu o poartă care nu a ajutat aproape de loc şi cu o linie de 9 metri mult sub cea a Braziliei, a avut momente bune în repriza secundă, dar a fost defavorizată uşor de arbitri în momentele cheie, astfel că nu a reuşit să se apropie la mai puţin de trei goluri. Nici apărarea agresivă, om la om, adoptată în final, nu a dat rezultatele scontate, Brazilia câştigând la cinci goluri, 33-28, şi câştigând grupa.

Vineri, de la ora 21,15, România va juca ultimul meci din grupă, cu Franţa.

 

Citește si...

Rezultatele înregistrate la turneul de verificare de la Slatina

Redacția

Handbalul revine la Rm.Vâlcea

Mircea M

Președintele Dunării Brăila, sancționat de Comisia Centrală de Disciplină

Redacția

HC Zalău renunță la interul Andreea Bujor

Mircea M

Elena Șerban continuă încă doi ani la Dunărea Brăila

Oana B

Antrenorul de la Corona Braşov, demis

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More