Brigadă din Spania la meciul tricolorilor de vineri, cu Grecia!

by Redacția

ROMÂNIA – Grecia, vineri, 25 martie, ora 20:15, stadion Steaua. Meciul de vineri va fi condus la centru de Ricardo de Burgos Bengoechea, acesta avându-i alături pe conaționalii săi spanioli Juan Carlos Yuste Jimenez și Iker de Francisco Grijalba.

  • În vârstă de 35 de ani, Bengoechea este originar din Bilbao, profesează și ca tehnician dentar și a devenit arbitru FIFA în 2018. A început cariera în arbitraj la nivel de La Liga din 2015, după patru ani de exeperiență în Segunda Division.
  • În acest sezon de campionat în Spania, Bengoechea a arbitrat recent, pe 13 martie, Barcelona – Osasuna 4-0, printre alte multe partide, precum și meciuri din Cupa Spaniei, preliminariile Ligii Campionilor și ale Conference League.
  • Are, în 14 meciuri de la La Liga oficiate din sezonul actual, 60 de cartonașe galbene acordate medie de 4,29 / meci, una dintre cele mai reduse din campionat. A acordat și două cartonașe roșii.
  • Nu are contacte în cariera sa internațională de până acum cu reprezentative ale României, fiind delegat doar, din postura de al patrulea oficial, la meciul Viktoria Plzen – FCSB 1-4 din preliminariile Ligii Campionilor, în 2017.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii