ianuarie 28, 2023
NoutățiUltima ORĂ

Bugetul Sportului pentru 2023 a fost avizat favorabil

Proiectul de buget al Ministerului Sportului pentru 2023 a primit, luni, raport favorabil în Comisiile reunite de buget, finanţe din Parlamentul României.

 26 voturi „pentru” şi şapte „împotrivă”.

„Avem o creştere de 60 de milioane de lei faţă de anul trecut. Sincer, mi se pare în regulă pentru început, faţă de anul trecut. Cumva mai liniştitor, pentru că putem să ne facem nişte calcule mai bune. Şi, desigur, vrem să alocăm această suplimentare în zonele sporturilor în care putem să continuăm aceste rezultate pe care le-am obţinut anul acesta. Fiind şi un an preolimpic, cu multe competiţii, cu multă pregătire şi multe cheltuieli, vrem să suplimentăm acele federaţii prioritare care pot obţine rezultate la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Cam asta este ideea noastră”, a declarat Novak pentru AGERPRES.

Conform proiectului, Ministerul Sportului va avea pentru anul viitor un buget 581,5 milioane de lei, cu 60 de milioane în plus faţă de faţă de execuţia preliminară din 2022.

Citește si...

Echipa armatei eliminată din Cupa Challenge

Redacția

Ida-Marie Dahl la Gloria Bistrița!

Redacția

Arcada GALAȚI, eliminată din Cupa CEV

Redacția

Minaur surclasată de SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Gorjencele învinse la Brăila

Redacția

Dinamo învinge campioana, în primul meci din istoria Diviziei A cu sistem video challenge

Redacția

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More