Campania excelenta de achizitii la CSM Bucuresti

Campania excelenta de transferuri ale echipei de volei feminin CSM Bucuresti , patru transferuri care sunt extrem de importante pentru echipa si vor da un cumul de experienta.

noi achizitii la csm bucuresti

Diana Tataru, coordonatoarea de 26 de ani vine de la CSM Lugoj avand in palmares titlul de Vicecampioana Balcanica (2013) si o medalie de bronz in Cupa Balcanica.

Are 20 de ani, e croata, vine din Elvetia si e jucatoare de Champions League. Karla Klaric a semnat un contract pe un an cu CSM Bucuresti, un transfer extraordinar pentru voleiul romanesc.Karla a debutat la Mladost Zagreb, a jucat in ultimele 3 sezoane la Volero Zurich(unde a castigat 2 eventuri) si a obtinut un loc 4 la ultima editie a Cupei Mondiale a cluburilor. Are 1,88m si e “opposite”, fals/universal, in nationala Croatiei.

Roxana Bacsis, campioana en-titre, s-a alaturat echipei CSM Bucuresti. Roxana aduce echipei Capitalei experienta europeana, valoare extraordinara si un palmares individual excelent.Cvadrupla campioana mondiala universitara, de 3 ori castigatoare a titlului in Romania si participanta in Liga Europeana, Roxana a parafat un contract pe 2 sezoane cu CSM Bucuresti.

De la Universitatea Stanford vine Rachel Williams, o voleibalista de mare perspectiva, cu selectii in lotul american de junioare.Californianca implineste luna aceasta 22 de ani, e licentiata in sociologie, are 1,83m si este “outside hitter”.

 

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.