miercuri, august 10, 2022

Campioana României, Arcada GALAȚI a început pregătirile pentru noul sezon

by Redacția

Campionii României s-au reunit la începutul săptămânii, la Sala Sporturilor Dunărea, pentru un sezon. Prima parte a perioadei de pregătire va fi condusă de antrenorul secund Răzvan Tănăsescu, principalul Sergiu Stancu fiind implicat în calitate de selecționer al primei reprezentative masculine a României în calificările pentru Campionatul European.

Doar șapte jucători au susținut primul antrenament pentru noul an competițional: Akhror Sobirov, Vasile Talpă, Tudor Magdaș, Liviu Cristudor care își va prelungi pe încă un an șederea la Galați, germanul Daniel Malescha, venit de la United Volleys Frankfurt, Andrei Mihalescu, transferat de la SCM Zalău, și Marin Lescov, revenit la Dunărea de Jos după un sezon petrecut în Cipru, la Omonia Nicosia.

Tănăsescu va fi ajutat în primele săptămâni de pregătire de preparatorul fizic Rene Luna și de fizioterapeutul Eugen Pascale.

Mexicanul Pedro Rangel Hernandez, danezul Oskar Kjerstein Madsen și românii Marian Bala, Vlad Kantor, Alexandru Rață și Andrei Butnaru se află la echipele naționale pe care le reprezintă. Ei vor ajunge în lotul gălățenilor după jumătatea lunii august, atunci urmând să revină și antrenorul principal Sergiu Stancu, precum și statisticianul Filip Markovic.

Lotul CSM Arcada Galați (august 2022)

Coordonatori: Pedro Rangel Hernandez, Marin Lescov
Centri: Vasile Talpă, Akror Sobirov, Andrei Butnaru, Tudor Magdaș
Extreme: Marian Bala, Oskar Kjerstein Madsen, Andrei Mihalescu
Universali: Daniel Malescha, Alexandru Rață
Libero: Vlad Kantor, Liviu Cristudor

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii